miercuri, 6 iulie 2016

Ce este regimul hotelier?

Pe durata sezonului estival, se pare ca un numar foarte mari de romani aleg sa isi petreaca concediile la malul marii. Astfel, hotelierii au motive de bucurie, intrucat isi pot tine locurile disponibile, ocupate timp de cateva luni. Pentru a gasi un loc de cazare in Constanta, in special in lunile iulie si august este nevoie de rezervari efectuate cu cateva saptamani inainte, motiv pentru care inca din aprilie si mai, majoritatea turistilor isi programeaza concediile.
Totusi, ce este de facut in cazul celor care nu au cum sa rezerve o camera cu cateva saptamani inainte din diferite motive? Fie isi gasesc camere libere la pensiuni aflate in alte localitati din apropiere, fie aleg regimul hotelier Constanta.
Ce este regimul hotelier?
Un sistem foarte popular in strainatate prin care se poate inchiria un apartament, o casa, o cabana, o garsoniera sau o vila pentru o perioada redusa de timp, de regula, intre 7 si 14 zile.
De ce sa aleg regimul hotelier?
Cei care opteaza pentru regim hotelier Constanta au parte de cateva avantaje, iar cel mai semnificativ este pretul. Tarifele sunt mai mici decat in cazul unitatilor traditionale de cazare, iar spatiul disponibil este mai mare, astfel ca se permite gazduirea unui numar mai ridicat de persoane. Daca pretul final se imparte egal la numarul oaspetilor, atunci se vor face economii semnificative.
Mai multe economii

Daca optezi pentru regimul hotelier, vei constata ca poti face mai multe economii decat ai sperat de la bun inceput. Chiar daca nu ai micul dejun sau vreo alta masa inclusa, ai la dispozitie propria bucatarie bine dotata, in care iti poti gati ori de cate ori este nevoie. Pe aceasta cale, nu mai trebuie sa mergi la restaurant, unde tarifele sunt ridicate, ci este suficient sa iti achizitionezi produsele preferate direct din magazine. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu