vineri, 22 iulie 2016

Cazare ieftina in regim hotelier

Ori de cate ori calatoresti intr-un oras diferit ai nevoie de un loc de cazare, indiferent de scopul vizitei, fie ca este concediu sau trimis de la serviciu. In marile orase ale tarii cu siguranta ca vei avea acces la nenumarate hoteluri si pensiuni, care te atrag cu tot felul de oferte, in special in timpul saptamanii, cand numarul oaspetilor este mai scazut. In schimb, daca iti doresti sa ai parte si de conditii grozave, dar si de servicii pe masura, atunci trebuie sa te orientezi catre hotelurile si pensiunile de 4 si 5 stele, care, in schimb, propun preturi mai putin accesibile.

Economii

Cu toate acestea, ai la dispozitie posibilitatea de a face economii semnificative atunci cand optezi pentru inchirieri in regim hotelier. Lista avantajelor propusa de acest sistem este foarte lunga si incepe cu tarifele mai mici, de pana la 40% decat simplele camere de hotel si continua cu faptul ca oaspetii au la dispozitie apartamente, case, garsoniere sau vile foarte spatioase, pe cand la hotel o camera nu are mai mult de 10 metri patrati.

Conditii bune

In plus, iti poti alege apartamentul chiar in zona in care stii ca ai treaba sau pe care iti doresti sa o vizitezi, fiind mult mai aproape de orice punct de interes si nu mai ai nevoie de diferite mijloace de transport. Trebuie amintit si faptul ca aceste apartamente sunt pentru toate gusturile si buzunarele, adica echivalentul a doua sau trei stele, la preturi foarte scazute, dar si apartamente de lux, echivalentul a 5 stele, la tarife mai avantajoase decat la hotel.


De asemenea, apartamentele cu doua camere pot gazdui in conditii grozave 4 persoane, iar daca pretul se imparte egal, atunci va deveni mult mai avantajos. Astfel, nu este de mirare de ce tot mai multe persoane apeleaza la inchirieri in regim hotelier. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu