joi, 11 mai 2017

Gentile plic - perfecte pentru o tinuta elegata

Cu totii intelegem cat de mult iubesc doamnele si domnisoarele sa se aranjeze, mai ales atunci cand trebuie sa participe la un eveniment special. In principiu, tinuta este cea care atrage atentia celor din jur cel mai des, insa cu siguranta ca o poseta potrivita va completa perfect outfit-ul. Fie ca participati la o ocazie speciala ziua sau seara, este bine sa va orientati catre modelele de genti plic pentru femei de la Wild Inga. In plus, acest tip de accesoriu poate fi purtat si pe umar multumita unei bretele mai lungi.

Genti de zi

Cu toate ca in mare parte, gentile plic sunt dedicate tinutelor mai speciale, mai ales care pot fi purtate seara, exista si anumite exceptii. Prin urmare, atunci cand va achizitionati noi articole, este bine sa acordati o atentie mai deosebita acestor modele de genti plic pentru femei.
Atunci cand doriti sa le purtati ziua, indicat este sa nu optati pentru modele minimaliste deoarece acestea se preteaza mai mult petrecerilor de seara, iar pentru un outfit corect din punct de vedere vestimentar, alegeti plicuri mari, care pot fi avea aproape dimensiunea unei genti normale de mana.
De asemenea, din punct de vedere cromatic, culorile nude sau negrul reprezinta cele mai bune optiuni deoarece nu ies foarte mult in evidenta. Totodata, este bine sa incercati sa nu aveti foarte multe aplicatii sau elemente metalice.

Genti de seara


Daca ati crezut ca doar la alegerea plicului pentru zi exista anumite reguli, atunci trebuie sa stiti ca nu este tocmai usor sa achizitionati o poseta pentru seara potrivita. In primul rand trebuie sa eliminati din start modele cu imprimeuri florale, fluturi sau altele ce dau senzatia de primavara. De asemenea, o gentuta in culori naturale este ideala si pentru orele mai tarzii, chiar daca nu iese cu nimic special in evidenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu