marți, 9 mai 2017

Cel mai important accesoriu feminin - geanta de mana

In general orice articol vestimentar isi descrie posesoarea, insa in ceea ce priveste gentile, femeile au o slabiciune si sunt extrem de atente cand le aleg. O poseta perfecta trebuie sa indeplineasca mai multe criterii in functie de stilul de viata al posesoarei. Spre exemplu, daca lucreaza, trebuie sa fie incapatoare, iar daca merge la o petrecere, este indicat sa aiba dimensiuni cat mai mici si sa iasa putin din tipar.

In aceeasi nuanta cu tinuta 

Daca timp de multi ani, un criteriu important era acela ca geanta sa se asorteze cu papucii, astazi lucrurile nu mai stau asa, iar un trend la mare cautare este crearea unui outfit intr-o singura culoare. Desigur, acest lucru implica putin mai mult efort din partea femeilor, insa rezultatul va fi unul pe masura. 


Pentru persoanele care isi doresc sa mearga pe acest stil, insa nu sunt mari amatoare ale culorilor stridente, puteti opta mereu pentru negru sau diverse nuante mai stinse precum maro, gri sau visiniu. In ceea ce priveste imprimeurile, este indicat ca numai doua piese din intreaga tinuta sa aiba acelasi model.

Imitatie de piele de reptile

Daca la inceput erau privite cu un oarecare semn de indoiala cu privire la succesul lor, astazi putem observa ca aproape orice iubitoare de genti de mana pentru femei are un asemenea model in garderoba. Cel mai in voga trend la acest moment il reprezinta cu siguranta piesele vestimentare din imitatie de piele de reptile sau de alte animale de prada.

Culori la moda


La capitolul culori putem spune ca doamnele raman constante si prefera pentru anotimpul rece nuante neutre, precum si in anii anteriori. Cu toate acestea, puteti sa fiti mai indraznete si sa va alegeti de la Wild Inga modele de genti de mana pentru femei cu diverse imprimeuri sau insertii metalice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu