vineri, 6 mai 2016

PVC-ul incepe sa inlocuiasca din ce in ce mai mult materialele traditionale



PVC-ul incepe sa inlocuiasca din ce in ce mai mult materialele traditionale de constructie precum lemn, beton sau metale intrucat propune cateva avantaje semnificative. Elasticitatea, costurile si multe moduri de intrebuintare au facut ca productia de PVC sa creasca simtitor, iar producatorii au putut face mai multe cercetari ce propun descoperirea a noi avantaje, totul la un cost mai redus.

In cazul renovarii complete a unei locuinte, se poate constata ca folosirea altor materiale decat tamplaria din PVC, duce la o crestere a costurilor cu peste 2.000 de euro. PVC, lemnul si aluminiul sunt materialele principale folosite in cazul ramelor ferestrelor, iar acestea sunt vandute in functie de performanta scaderii consumului de energie. Astfel, PVC-ul se afla in clasa de top A, fapt ce dovedeste rezultatele excelente ce pot fi oferite.

Studii
De asemenea, rezultatele studiilor arata care sunt zonele pe care industria trebuie sa se concentreze in incercarea de a asigura durabilitatea pe termen lung al tamplariei din PVC. Expertii recomanda o strategie pentru toate grupele de produse investigate ale industriei PVC care incearca sa mentinta acest material la mare cautare printr-o cautare si imbunatatire continua. De exemplu, prin reducerea greutatii, cresterea gradului de izolare a caldurii si imbuntatirea reciclarii PVC-ului, acest material poate evolua constant.
PVC-ul este eficient in salvarea energiei
Tamplaria joaca un rol foarte important in promovarea energiei si izolarii termice eficiente, in timp ce in cazul ferestrelor din PVC, rezultatele sunt foarte bune in comparatie cu lemnul sau aluminiul, fiind mai potrivite deoarece au capacitatea de a aduce economii importante la facturile de la incalzire. In plus, exista potential de salvare a energiei atunci cand se foloseste tamplaria din PVC si in cazul caselor taranesti, iar astazi tamplaria poate fi confectionata la costuri mai mici, astfel ca si cumparatorii pot beneficia de preturi mult mai bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu