vineri, 14 octombrie 2016

Cel mai bun mod de trimitere internationala a coletelor

Trimiterea pachetelor in strainatate nu mai reprezinta astazi o problema atat de mare ca in anii trecuti, intrucat sunt disponibile mai multe variante, pe langa Posta Romana. Astfel, Allpacka este una dintre cele mai bune solutii pentru cei care cauta o firma pentru coleteinternationale, indiferent de destinatie, deoarece sunt acoperite cele mai importante regiuni dintr-un numar foarte mare de tari. De asemenea, si preturile sunt foarte accesibile pentru toate buzunarele, fiind stabilite in functie de greutatea coletului, precum si de volumul sau.
Profesionalism
Mai mult, firma se diferentiaza de toate celelalte prin seriozitatea de care da dovada, dar si prin logistica bina pusa la punct. Numarul angajatilor este suplinit ori de cate ori este nevoie, in special de Black Friday sau in preajma sarbatorilor importante. Transportul este efectuat in conditii optime, masinile fiind bine puse la punct pentru astfel de servicii, in timp ce experienta angajatilor isi spune cuvantul mai ales in situatiile urgente cand se gasesc cele mai bune solutii pentru clienti.
Siguranta coletelor
Allpacka propune foarte multe servicii, astfel incat alte persoane care se orienteaza dupa o firma pentru colete internationale nu mai trebuie sa apeleze nici la serviciile Postei Romane, care de foarte multe ori nu sunt profesioniste. De asemenea, au existat o multime de cazuri in care pachetele au ajuns la destinatie deteriorate sau au fost pierdute pe drum, situatii in care clientii ies in pierdere. Allpacka propune si serviciul de asigurare al marfii, totul pentru a nu exista niciun risc si sa fie asigurate despagubiri atunci cand sunt necesare.
Confort

Asadar, totul este mult mai confortabil si datorita faptului ca nu se mai pierde mult timp asteptand la cozi pentru a putea trimite sau prelua un colet, deoarece curierul vine pana la adresa specificata pentru preluare, iar destinatarul va primi pachetul direct la usa sa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu