duminică, 19 martie 2017

Imbracaminte en gros de la outletstock

Blugii reprezinta cele mai simple piese, de baza, care se gasesc in garderoba tuturor persoanelor, de la femei, la barbati, si care se pot adapta de minune la orice activitate. Astfel, fie ca se doreste o pereche mai comoda pentru a merge la shopping, fie una putin mai eleganta, potrivita pentru serviciu, magazinele sunt ticsite cu astfel de produse. De asemenea, colectii intregi de blugi barbati si alte articole de imbracaminte en gros se gasesc si la Outlet Stock, unde este imposibil ca cineva sa nu gaseasca ceva pe gustul sau, iar preturile sunt chiar foarte bune.
Tipuri de blugi
De obicei, in magazine se gasesc cinci tipuri de perechi de blugi, tipul fiind specificat pe eticheta, astfel incat sa fie mai usor sa se aleaga. Asadar, o varianta foarte populara, in special, in randul adolescentilor si tinerilor sunt blugii skinny, care sunt de altfel si cel mai nou model adaugat familiei de jeansi. Acestia sunt mai stramti decat alte perechi de la genunchi in jos si se pot purta foarte bine cu o camasa, un tricou sau un pulover.
Blugii slim sunt preferati de majoritatea barbatilor tineri, deoarece nu sunt nici foarte stramti, dar nici foarte largi, fiind putin mai stramti, totusi, in partea de jos, astfel incat sa poata fi purtati cu diferite tipuri de incaltaminte, fara sa se creeze un aspect neplacut. Blugii regular reprezinta paote cel mai popular model, insa care incepe sa fie evitat de catre tineri, ci preferat de catre cei trecuti de prima tinerete, pentru ca au avantajul ca sunt foarte comozi. Insa o varianta si mai comoda o reprezinta blugii relaxed, astfel incat materialul sa nu atinga nicio parte a corpului, model care, insa, incepe sa isi piarda din popularitate.
Ultima varianta sunt blugii largi care sunt purtati de catre cei care isi doresc suficient spatiu in buzunare si care sunt asociati culturii hip hop, insa care, totusi, nu mai sunt atat de cautati in ziua de azi.



vineri, 17 martie 2017

Ce economii facem daca ne montam un kit gpl

Soferii au fost intotdeauna interesati de consumul masinii, fiind preocupati ca aceasta cifra sa fie cat mai mica cu putinta, motiv pentru care majoritatea se orienteaza catre autoturismele cu motoare Diesel. 

In schimb, cei care conduc masini cu motoare pe benzina care consuma mai mult, adesea, apeleaza la kit-uri GPL de ultima generatie, pentru a se bucura de economii importante la fiecare drum parcurs. Asadar, la finalul lunii, se pot constata economii chiar si de 40%, aspect ideal in contextul in care pretul carburantului se afla intr-o continua crestere, chiar si dupa eliminarea supraaccizei de 7 eurocenti la fiecare litru.

Economii si avantaje importante

In ciuda faptului ca aceste kituri costa circa 500 de euro, suma este amortizata in functie de distanta parcursa, adica de majoritatea soferilor in mai putin de un an, urmand ca mai apoi, fiecare ban economisit sa fie resimtit in propriul buzunar. Pe langa avantajul din punct de vedere financiar, cele mai noi instalatii sunt mult mai practice si sigure, avand un rezervor cu o grosime de peste 40 de ori mai mare decat cel cu care masinile vin echipate din fabrica. De asemenea, chiar si forma rezervorului a fost mult imbunatatita, motiv pentru care se prezinta sub forma rotii de rezerva, pentru ca spatiul din portbagaj sa nu mai fie compromis partial.

Doar profesionisti


Mai mult, aceste kit-uri GPL de ultima generatie vin cu avantajul ca protejeasca foarte bine motorul si chiar ajuta la cresterea duratei de viata cu circa 20% datorita faptului ca nu se mai depun substante daunatoare pe componente. In schimb, pentru ca soferii sa se bucure de toate aceste avantaje este important ca instalarea sa aiba loc intr-un service autorizat RAR, in cele mai bune conditii, cu aceasta ocazie clientii bucurandu-se si de garantia instalatiei, dar si de buna functionare a acesteia.